Post by disisserogi on Feb 20, 2022 18:36:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Renklerle Macera: Çiz ve Git ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Renklerle Macera: Çiz ve Git IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler aksaklık belirteçleri ▞▞▞
▞▞▞ Renklerle Macera: Çiz ve Git 2022 version ▞▞▞
Ona bir yıldız veriyorum çünkü açılması çok zaman alabilir lütfen bu sorunu çözün
Eh, eğlenceliydi ama sonra birden oynayamıyorum bile. Herhangi bir tıklamaya yanıt vermiyor
Benim düşüncem bu, oyunda değişiklik yapmanızı sağlıyor, bu yüzden oynamayı seveceğiz.
Bu oyun eğlenceli
@)@dkjsjskskskkskdkxkxkdldldlddlsisşssşdşdşldldldldldlds nasılsın merhaba Göktürk nasılsın nasılsın merhaba merhaba ök7byb4crxezwQq # nasılsın nasılsın vbtj38j nasılsın iyimisin işler için çok bir şey gün önce ve dua et bana göre ben en yüksek ve Gökım ve göre en yüksek ve en küçük nasılsın iyimisin merhabasın nasılsın merhaba ve bu karşılaştırma da bir şey var ki bu da mı yok ya ben seni çok nasılsın
Yahu bir oyun daha 10. Seviyesindeyken 130 mb yer kaplar mı? O zaman 200. Levellerde 1 gb yer kaplar olabilir. Sakin yüklemeyin. Birde fazla basit. zor olsa gam yemiycem ama böyle basit yani biraz insanı sarmıyor.
Bu çok güzel bir oyun.çok çok çok güzel.
oyund harika oyun ben çok yüklendi ve hemen oyunu deneyinbde oyun çok güzel fark ettim ve rastgele zaman:jdjksjdhekoqpjdbxbdekndjeodjejoncwfwfrbkrkdjdjeodjejoncnxb ejwoekkwloskxhx ejwoekkwloskxhx elfbtrleotjbvjsom
Oyun çok ama ÇOOOOOOOOOOOOOK GÜZEL bu oyunu yapan kişiye ÇOOOOOK AMA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM bence yükleyin tasviye teşekkür ederim ama siz nasıl olur bu arada benim puanım 100000000000000 çok güzel bir puan☺
Oyunun tek sorunu iyi, 40. seviyeye çıkabiliyorum ve daha ileri gidemiyorum. Oyun 40. seviyeyi geçmeme izin vermiyor.
Sorun değil Komik
Oyun çoooook fazla donuyor bosuna hic tahminza bu oyunu yuklemeyin hic tavsiye etttmiyorum. Onu bir bolumde 2 tane reklam cikiyor sakin yuklemeyin. Ama hizdan dolayi 1 yıldız 👔👕🎓👔👕🎩👗👘
Colour Adventure: ¡A dibujar! Arcade snsi
Bu çok zor
Şimdiye kadarki en kötü oyun!!!!!!! Lütfen düzeltin ya da tam olarak harekete geçin
Vay be güzel oyun.Bu oyunu anlatamam 😇😇😇😇😇😊😊😊😀😀😀🍑🍑🍑
HERKES BU OYUNU OYNAMALI çünkü BU ÇOK GÜZEL BİR OYUN VE OYNAMASI ÇOK EĞLENCELİ.
Bağlantı yok. çok güzel. Böyle büyük bir. Bu açıklama ile bu oyunu denemenizi tavsiye ederim. ÇOK İYİ ve Artı çok az miktarda reklam var. Ayrıca, bana zorluklar veriyor, bu yüzden pes etmemek için kendimi geliştirdim. Size ruh verir ve her zaman size ikinci bir şans verir. Bir şey daha eklemek, ona farklı yerlerin heyecanını ve hayal gücünü verir. Umarım keyif alırsınız. neyse ben 5 veririm
Bu oyunu seviyorum! Bu çok eğlenceli! Bazen zor ama yine de onu seviyorum karakterler çok tatlı! Bu oyunu seviyorum 💕
Ya o kadar iyi deyil ama herkezin kendi fikri
Bu oyunu çok seviyorum ama üzgünüm çünkü bu oyunu iyi silmeliyim Bu oyunu sildim ve çok güzel bir oyun ve bu oyunları neden sildiğimi açıklayamıyorum
Oyun indir macera oyunları kısıtlama olmadan. ... Indirmek için minecraft pe iphone ücretsiz. ... Dinlemek için git mp3.
güzel oyun ama eklemeler çok fazla
güzel ama habire kasıyor
Çok kötü bir oyun bir türlü açılmadı1yıldız vediğimeüükredin
2.1.2022. , Ücretsiz)'da ücretsiz online oyun
Indir Renklerle Macera: Çiz ve Git APK 1.9.2 ücretsiz Arcade tarafından CASUAL AZUR GAMES. Renkli küpünle maceraya atıl, hem eğlen hem de
Color Adventure: Draw the Path Arcade zazc
Color Adventure: Draw the Path Arkadspel wekn
Oyun cok Bağımlılık yapiyornbazende girmeden cikiyor oyunnkotu İndirmeyin 1 Yildizi safra hak etmiyor (yukari çıksın diye rastgele: D) Ttsudtei6ry13iyrg3iurg3iuretyitfeiufheougfeo7fgkdkuheiufyeuohfdu ffhmffbrkjfbr, uhgfj, vrkjcekugfekugfekurgeuirgekufheukgfjjekgfuurkgfrkuhfruifgrukgfru dyuifecg7uwrchrwiugcweiufigewuifgwqkudgewuuitfejewgfeqkufgewkufg udvsjdkvhuwdochwwduochs6difhdsukchdwiucydsduchsdjjchriuhceuicsnb cdjhjgwdgcwdycgwehjfcehwjdgeiydgsuydgaeydeugewiydegyejfgueigfuie n bfjvjkwdbfkjrwbfkjw
Bu oyun fena değil.
gibi
Run & Gun: BANDITOS Action ydiu
Bu oyun bence hiç güzel değil çok kötü çünkü beni durup durmadan attı
Bu çok pahalı
Bu oyun o kadar eğlenceli ki bunu her gün yapabilirim ve aslında her gün yapıyorum hiç yorulmuyorum ve sıkıldık bu oyundan ve bu oyunda özellikle konsantre olmayı seviyorsanız ve bunun gibi oyunlar harika olur herkesin bunu almasını tavsiye ederim bu oyun harika, muhtemelen kıpır kıpır oyuncaklar ve popits ve bunun gibi şeylerin yanı sıra en iyi oyunlardan biridir ama ben kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır kıpır "
Winx Yapboz Oyunu - Ücretsiz Online Oyun Oyna
Seviyeler süper🙂👍
Bu oyun gerçekten harika , farklı renkleri var ve çok havalı bu oyunu her gün oyna çok eğlenceli 😁
Reklam yok hakkındaki tüm bu yorumlar yalandır. En fazla 5 dakika oynadım ve iki ekleme aldım
🤟🤟
Yeni ev oyununda iyi şanslar bir süredir
tabletimde çalışmıyor
Gerçekten harika bir oyun oynamaktan zevk alıyor
uygulama