(Android) Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic vara beskonačne primogeme
Feb 20, 2022 18:48:52 GMT -5
Post by disisserogi on Feb 20, 2022 18:48:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic 2022 version ▞▞▞
U redu je ali "dnevni turnir" je smiješan. Prilično sam jak, ali ne mogu se ni plasirati iznad 6-8. Nisam dirao igru nekoliko dana, deinstalirao sam kako bi oslobodio prostor i izgubio interes.
Kupio sam ponudu od 9,99 dolara i dobio sam samo heroja, ali ne i ostala 2 predmeta. Pokušao sam poslati e-mail, ali nije poslao. Ili želim povrat novca ili ono što mi dugujem.
Vrlo zarazna igra, želio bih izraziti zahvalnost za razvoj ove igre, ovo mi stvarno pomaže da ubijem vrijeme u ovim danima karantene. Također bih želio predložiti nekoliko stvari za poboljšanje vašeg sljedećeg ažuriranja i nadamo se da ćete to razmotriti. - Značajka dnevnih zadataka (za zaradu dragulja ili ključeva) - Mjesečni događaj - Padanje predmeta - Povećajte šanse za dobivanje dobrih predmeta - Smanjite štetu od mafije - Više vještina za nadogradnju - Uparivanje za igrače ( da steknu nove prijatelje i pomognu u trčanju u tamnici. ) Hvala vam!
Dobro, ali teško napredovati bez plaćanja novca za opremu ili heroje. Definitivno se neću žaliti na to.
Lex quinta power cage, Lip liner tutorial kylie jenner, Marcell ...
MCBox — minecraftのスキン、スキンエディター エンタメ slbh
Mislim da je igra dobra. Zaista uživam. Međutim, mjesecima nije bilo niti jednog ažuriranja. Imam resurse, ali ne mogu ništa nadograditi. Nakon što ažuriraju igru, ažurirat ću svoju recenziju na 5 zvjezdica. Nadam se da će netko dobiti povratnu informaciju i poduzeti potrebne radnje u skladu s tim. Učinite nešto ljudi, hajde!!!
Sviđa mi se! u telefonu, s druge strane na računalu koje igram koristeći Bluestack emulator, pogodim neprijatelja, ali on samo prođe, ali neprijatelj me još uvijek može pogoditi, popravite grešku. T-T
Dobra igra, ali... Nikad neću razumjeti zašto programeri igara inzistiraju na zadržavanju svoje baze igrača dopuštajući vam da igrate samo određeni iznos (5 srca po napadu itd.). To je previše očito hvatanje novca. Propusnica od mene.
sitemap-video-2.xml - IGN Adria
Zabavno je, trenutno na priči 15, imaju 2 mitska predmeta. Ali nedostatak opisa za SVE vještine iritira. Koliki je DPH za polja plamena/zamrzavanja/munje? Nije to kolika je vaša trenutna šteta, već neki postotak koji nije naveden. Što kažete na rikošet? Koliki postotak štete putuje? Što kažete na +1 prednji snimak? Koliko vam to smanjuje DPH? Isto s multi shotom? Što radi samo za prednje, NE dijagonalne/stražnje/bočne snimke. Ugodan, ali nedostatak opisa za mene donosi njegovu vrijednost.
Pomalo volim ovu igru. Ali poteškoće jednostavno nemaju smisla. Nadamo se da će dev često održavati događaje koji su poput događaja za Noć vještica kako bismo mogli lakše dobiti materijal i ne ovisiti o pravom novcu za prolazak razine.
Ovo očito nije ništa drugo nego jednostavna, lijena kopija archera, dizajnirana da bude teži za mljevenje. Ova igra je vizualno i mehanički gotovo identična archerou, a ono što nije 100% identično je samo zbog loše ravnoteže i lijenosti ili izgleda mnogo generičnije. Sporiji je, manje precizan, a neprijatelji nemaju gotovo nikakvu varijaciju projektila. Nadao sam se da će pokušati napraviti svoju stvar, ali sve što pokušava učiniti drugačije je iscijediti više iz novčanika s niskim stopama pada prijenosa i raspakiravanja i uklanjanjem spoja opreme.
Potreban mi je godina za podizanje razine lika da bih uopće imao priliku proći poglavlje 12 Moj lik je na razini 66. Zlatne škrinje, pa, imao sam oko 4 predmeta koji su legendarni ili epski i igrao sam već mjesecima. Naplatiti 12 do 14 funti za otključavanje likova je užasno.. Možete kupiti smeće likove s draguljima, ali se ne isplati. Kao što sam rekao, ovu igru imam mjesecima i jedino što sada mogu učiniti je napadati svaki put kad mi je život pun. Također možete prijeći razinu 30,40,50 s dodatkom
Preuzmite Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic .apk 1.15.4 (najnovija verzija) aplikacija za AndroiddeHunter. Lovite i bježite!
To je lijepa igra, ali kada su te učinili sposobnim za spajanje, ali samo legendarno oružje i oklop koji su je ubili za mene, postotak legendarnih je prokleto nizak
2 nova lika, super. Kovanje je sranje, razina težine od jednog do drugog poglavlja je smiješna. Treba ga što prije izbalansirati jer postaje još očitije da se isplati igrati, ali moja najveća zamjerka su legendarne tipke. Zašto bi dali 24% šanse da dobiju zelenu opremu, a čini se da je više od 45%? Samo eliminirajte pad zelene opreme u škrinjama legendi. Dobivanje legendarnog ključa za besplatne igrače je težak zadatak i čini se kao udarac u trbuh kada dobijete zelenu opremu iz prsa. Ty
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic આર્કેડ dsvr
544, Cabela's Big Game Hunter 6(2CD-a), Virtualni lov, P2-300 32Mb 3D-16Mb ... 1151, 339, Die by the Sword, Arkadna avantura.
Bok, kupio sam "veliki zlatni paket" u arkadnom lovcu, ali zlato se ne dodaje na moj račun lika. Je li ovo bug ili kašnjenje u sustavu? Obratite pažnju na ovu poruku. Hvala!
Stvarno volim ovu igru. Ima veliki potencijal. Samo sam jako tužan jer izgleda da programere nije briga za to, to je samo oglasni vrt. Sadržaja uopće nema dovoljno. Mobovi su vrlo slični, s nekim manjim promjenama od razine do razine. Postoji pet jedinstvenih šefova, a napredak u kampanji vas ne upoznaje s novima.Ono što oni rade samo sam stavio dva prijašnja šefa umjesto jednog. Čini se da su programeri samo lijeni. Nema ravnoteže u predmetima ili vještinama itd.
1) Nema ravnoteže u igri. Moj lik ima 1000 KS, a neprijatelji naprave 600 štete od prvog poziva na mapu. Ovo je glupost. 2) Nakon par dana trčanja ispale su samo 4 stvari. 3) Zanimljivi i raznoliki heroji mogu se kupiti samo za pravi novac, bez mogućnosti prolaska kroz igru. Sukladno tome, igra je u početku lišena svakog značenja. Zašto bih trebao pokrenuti ove razine ako ne mogu promijeniti svoj karakter? Normalna oprema nije vizualno prikazana.
Arcade Hunter:Sword,Gun, and Magic Arcade scv
Završena 4. razina lova na karte. Kad se spremam izaći iz razine, prikazuje se velikim slovima: "Indeks je bio izvan raspona. Mora biti nenegativan i manji od veličine zbirke. Naziv parametra: indeks"
Puno je bolji od archera, zbog toga što sami birate mehaničara staze i činjenice da možete slobodno kupiti buffove koje želite. Jedan prijedlog: vizualno ažuriranje bilo bi lijepo jer dok je igra u redu, vizuali su pomalo... neprivlačni
do sada, ovo je bolje od igre u susjedstvu.. vidim da ova igra ima više budućnosti zbog "heroja".. u svrhu razvoja nadam se da možete ažurirati: 1. opcija obrane 2. efekt refleksije i blokade (reflektirati dobiti 20% štete i napasti natrag 80% i blokirati smanjenje 50-80%) 3. opcija jedinstvenog učinka 4. magijski i fizički napad 5. opcija set predmeta 6. utrka s drugim igračem (pvp u stvarnom vremenu, ali s dobrom nagradom) 7. molimo smanjite vrijeme za svaku energiju sa 10 na 5mnt) kako bi ljudi mogli igrati ovu igru VIŠE
Dobra igra. Igrao sam ga dugo vremena. Ne trošite svoje dragulje na legendarne škrinje. 70% zeleno/sive kapi, 27% plavo/ljubičasto, 3% crveno/zlato.
Ovo je jedna od boljih igara ovog stila, ali izvan same igre igra ne uspijeva. Oprema je nezanimljiva, krivulja težine je previše strma nakon poglavlja 3, a sretni kotač je vrlo očito ponderiran. Možda se odlučite za drugačiji format na sretnom "kotaču". Također unutar područja igre, neki od ranih šefova su preteški da bi bili rani šefovi, kao što je tip koji se vrti s mačevima. Također, tip s mačem vjerojatno ima nenamjernu interakciju sa zamrzavanjem.
Na početku je dobra igra, a onda udarite u zid s predmetima. Imam istu opremu više od mjesec dana. Legendarna škrinja NE DAJU legendarnu opremu, jednostavno ne. Ja sam u 13. poglavlju, igram od izlaska. Imajte samo 4 legendarna predmeta. Jedan je duplikat. Kovačnica je beskorisna ako uopće ne možete osvojiti legendarnu opremu.
LAŽLJIVE nakon nekoliko tjedana igranja, zabilježio sam nekoliko problema. Skaliranje težine predstavlja velike predrasude prema igračima koji nemaju novac. Potrebni su tjedni stalne igre kako bi se stekla snaga potrebna za osvajanje čak i prvih sedam razina. Nakon otvaranja 20 legendarnih škrinja, dobio sam nula legendarnih predmeta, opovrgavajući njihovu reklamu o stopi pada legendarnih predmeta od 7%. Potražite snimke zaslona u Google playu, jedna od njih se može pohvaliti blagoslovom razine 6 u atributima kada se čini da je razina 1 maksimalna!!
Vrijeme je da izrazite 1 zvjezdicu u manje od 500 znakova. Igra nije loša, ali ima neke greške kao što je zaglavljivanje u neprijateljima i zamrzavanje joysticka, što su rijetke, ali otežavajuće greške. Razlog za jednu zvjezdicu je neravnoteža u igri kada pogodite neprijatelja za 1000 do 2000 plus bilo kakvih buffova i oni vas pogađaju otprilike POLA VAŠEG ŽIVOTA i možete liječiti za oko 20 po udarcu max pa ako imate 2000 zdravlja koliko pogodaka imate morate učiniti da biste dobili puno zdravlje. A paywall je smiješan i stope pljačke također
Hettich lift up system, What does an orgasm feel like for ...
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic არკადული dujm
To je pristojan 'streličarski', ali nažalost dosadan zalogaj zbog spore pucnjave i zanimljivih pojačanja koja se rijetko pojavljuju, 3 minute uzastopno kljukanje jednostavnog šefa jer se dobre stvari nikad ne pojavljuju uopće nije zabavno.
Najbolja igra iz ove "archero" vrste igre, ozbiljno to mislim, čujte me - razumna šteta od probijanja, odbijanja ili višestruke štete ne kao druge koji su nanijeli samo manjih 20% štete, a hej, vaš drugi metak nosi sve vaše napade modifikatori - lako dobiti dragulj čak i za f2p (super f2p prijateljski) sve što trebate su vještine, ići na vrh beskonačno i arena i karta dobit ćete tone predmeta besplatno - fanspage zapravo brine i daje puno poklona OVO JE SUPER PREPORUČENA IGRA ZA OVAKVU NAJBOLJA
アーケードハンター: 剣、銃、そして魔法 アーケード wptl
pc-games - StudyLib